Cheesecake vegano, sin gluten

Cheesecake vegano, sin gluten

4.6 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 porciones

Składniki

  • 120 g de nueces
  • 120 g de pasitas
  • 3 cdas de agua
  • 300 g de nuez de la india previamente remojadas por 8 horas y escurridas
  • 100 g de aceite de coco
  • 5 g de jugo de limón
  • 90 g de miel de agave
  • 200 g de fresas
  • 150 g de mora azul

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 10 g
Kalorie 2176 kJ / 518 kcal
Tłuszcz 38 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...