Urządzenia i Akcesoria
Tangerine and Chocolate Log (French)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz. 55 min
6 portions
Składniki
Chocolate Icing
-
water plus extra for soaking85 g
-
caster sugar110 g
-
double cream65 g
-
gelatine leaves2
-
cocoa powder, unsweetened40 g
Tangerine Sorbet
-
tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen450 g
-
icing sugar70 g
-
1 Tbsp Grand MarnierCointreau1 Tbsp
Chocolate Ice Cream
-
large eggs separated3
-
caster sugar100 g
-
mascarpone250 g
-
cocoa powder2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.3 g
Kalorie
1891 kJ /
450 kcal
Tłuszcz
26.5 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Lamb with Couscous
50min
Chocolate Chestnut Cheesecake
1h 45min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Nessuna valutazione
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1h 30min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Mocaccino Budino - Budino mocaccino
6h 15min
Salmon Soufflé
1h
Chocolate Caramel Bake with Walnuts
1h 40min
Chewy Pistachio Biscuits
45min
Grissini with Parmesan and Herbs
5h 10min
Rhubarb and Ginger Tart
1h 45min
Peach Juice
2h 10min