Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porzioni
Składniki
-
1000 g di pomodori perino maturi, tagliati a metà
-
50 g di peperone verde
-
40 g di cipolle
-
70 g di cetriolo parzialmente pelato
-
1 spicchio di aglio
-
30 g di aceto
-
1 cucchiaino di sale
-
50 - 100 g di olio extravergine di oliva
-
8 cubetti di ghiaccio
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2 g
Kalorie
616 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Salmone con quinoa e pompelmo
35 min
Hummus
10 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Guacamole
5 min
Tartare di verdure
25 min
Magdalenas
1 godz.
Hummus
5 min
Pollo in salsa di pesche
Brak ocen
Burro alle erbe aromatiche
5 min
Gamberi al curry
35 min
Zuppa di pesce con latte di cocco e curry
35 min
Zuppa Tom Kha Gai
35 min