Tagliatelle mediterranee
TM31 TM5 TM6

Tagliatelle mediterranee

4.2 (10 ocen)

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino rosso
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 cucchiaino di sale
  • 300 g di ricotta, scolata dal siero
  • 1200 g di acqua
  • 250 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle
  • 1 cucchiaino di sale
  • 6 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1874.3 kJ / 448 kcal
Białko
17.6 g
Węglowodany
53.1 g
Tłuszcz
18.3 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Błonnik
3.2 g
Sód
702.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy