Farfalle alle olive e mozzarella

Farfalle alle olive e mozzarella

3.8 57 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 125 g di mozzarella sgocciolata e a pezzi
  • 80 g di olive taggiasche denocciolate
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 320 g di pasta tipo farfalle

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 15 g
Kalorie 2025 kJ / 484 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...