Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g di mozzarella, sgocciolata e a pezzi
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 320 g di pasta tipo farfalle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 Min
Pasta tonno e olive
35 Min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 Min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Gomiti, olive e acciughe
30 Min
Tagliolini alla molisana
1 godz. 30 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 Min
Pasta sfiziosa
30 Min
Casarecce risottate al limone
30 Min
Rigatoni affumicati
25 min.
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 Min