明太子炒花枝

明太子炒花枝

4.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 明太子
    20 克
  • 蝦卵
    20 克
  • 美乃滋
    30 克
  • 醬油
    2 茶匙
  • 蒜頭
    2 粒
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 枝
  • 洋蔥 切條
    150 克
  • 花枝 切片
    350 克
  • 清酒
    2 茶匙
  • 檸檬汁 少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 123 kcal / 515 kJ
Białko 12.4 g
Tłuszcz 5.9 g
Węglowodany 5.4 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...