Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 portion
Składniki
-
titanium strength gelatine leaves4
-
pouring (whipping) cream500 g
-
full cream milk250 g
-
caster sugar to taste150 g
-
vanilla bean paste or vanilla sugar1 tsp
-
water or cognac, for brushing1 tbsp
-
fresh seasonal berries for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
39.4 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1318.6 kJ /
313.9 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
23.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Crème brûlée
7 godz.
Cheese soufflés
30 min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Raspberry soufflés
1 godz. 35 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Mandarin crème brûlée
4 godz. 15 min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 godz. 20 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Pavlova
6 godz.