Urządzenia i Akcesoria
日式土豆炖牛肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
油5 克
-
洋葱 切块150 克
-
牛肉 切块300 克
-
水500 克
-
胡萝卜 切块80 克
-
土豆 去皮切块300 克
-
生抽10 克
-
老抽5 克
-
糖15 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17.7 g
Kalorie
722 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
19.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny