日式土豆炖牛肉

日式土豆炖牛肉

4.2 81 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 5 克
  • 洋葱 切块
    150 克
  • 牛肉 切块
    300 克
  • 500 克
  • 胡萝卜 切块
    80 克
  • 土豆 去皮切块
    300 克
  • 生抽
    10 克
  • 老抽
    5 克
  • 15 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 17.7 g
Kalorie 722 kJ / 172 kcal
Tłuszcz 2.4 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 19.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...