干锅包菜

3.8 39 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 切片
    5 克
  • 干辣椒 去籽切段
    2 支
  • 五花肉 切片
    120 克
  • 料酒
    10 克
  • 包菜 切块
    300 克
  • 1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 生抽
    1 茶匙
  • 蚝油
    1 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 3.7 g
Kalorie 735 kJ / 175 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...