Urządzenia i Akcesoria
干锅包菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
姜 切片5 克
-
干辣椒 去籽切段2 支
-
五花肉 切片120 克
-
料酒10 克
-
包菜 切块300 克
-
糖1 茶匙
-
盐1 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
蚝油1 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.7 g
Kalorie
735 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
自制
48 Przepisów
Chiny
Chiny
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny