炒西葫芦

炒西葫芦

4.0 14 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 完整食谱

Składniki

  • 橄榄油
    20 克
  • 西葫芦 切成四等分,然后切成块(每块2-3厘米)
    300 克
  • 盐 (opcjonalnie) 调味用
  • 黑胡椒粉 (opcjonalnie) 调味用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食谱

Sód 299.4 mg
Białko 2.7 g
Kalorie 939.8 kJ / 223.8 kcal
Tłuszcz 20.9 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...