Urządzenia i Akcesoria
炒西葫芦
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 完整食谱
Składniki
-
橄榄油20 克
-
西葫芦 切成四等分,然后切成块(每块2-3厘米)300 克
-
盐 (opcjonalnie) 调味用
-
黑胡椒粉 (opcjonalnie) 调味用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
299.4 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
939.8 kJ /
223.8 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
高温基础专辑
17 Przepisów
Chiny
Chiny