土豆炖大白菜

土豆炖大白菜

4.5 91 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 大葱 切段(3厘米)
    50 克
  • 花椒粉 (opcjonalnie) 约1茶匙,或自制花椒粉
    1 克
  • 20 克
  • 土豆 去皮切块(3×3厘米)
    400 克
  • 生抽
    10 克
  • 大白菜 切段
    500 克
  • 5 克
  • 100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 4.3 g
Kalorie 582 kJ / 139 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 19.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...