Urządzenia i Akcesoria
土豆炖大白菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
大葱 切段(3厘米)50 克
-
花椒粉 (opcjonalnie) 约1茶匙,或自制花椒粉1 克
-
油20 克
-
土豆 去皮切块(3×3厘米)400 克
-
生抽10 克
-
大白菜 切段500 克
-
盐5 克
-
水100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4.3 g
Kalorie
582 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
19.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny