辣白菜炒五花肉(高温版)

辣白菜炒五花肉(高温版)

4.5 29 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 辣白菜
    250 克
  • 10 克
  • 五花肉 切0.5厘米厚片
    300 克
  • 料酒
    10 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 白洋葱 切丝
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 213.4 mg
Białko 7 g
Kalorie 1320 kJ / 315.5 kcal
Tłuszcz 29.5 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 9.2 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...