Urządzenia i Akcesoria
辣白菜炒五花肉(高温版)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
辣白菜250 克
-
油10 克
-
五花肉 切0.5厘米厚片300 克
-
料酒10 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
白洋葱 切丝50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
213.4 mg
Białko
7 g
Kalorie
1320 kJ /
315.5 kcal
Tłuszcz
29.5 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
和小美一起做家宴
11 Przepisów
Chiny
Chiny
高温专辑
37 Przepisów
Chiny
Chiny