西洋参枸杞乌骨鸡

西洋参枸杞乌骨鸡

4.8 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 人份

Składniki

  • 1500 克
  • 切片
    10 克
  • 西洋参
    6 片
  • 乌骨鸡,取出内脏,洗净切块,提前汆烫
    400 克
  • 猪里脊肉 切块,提前汆烫
    150 克
  • 枸杞
    1 汤匙
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15.3 g
Kalorie 383 kJ / 91 kcal
Tłuszcz 2.7 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...