Urządzenia i Akcesoria
西洋参枸杞乌骨鸡
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 人份
Składniki
-
水1500 克
-
姜 切片10 克
-
西洋参6 片
-
鸡 乌骨鸡,取出内脏,洗净切块,提前汆烫400 克
-
猪里脊肉 切块,提前汆烫150 克
-
枸杞1 汤匙
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15.3 g
Kalorie
383 kJ /
91 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny