Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Těsto
- 50 gramů škvarků
- 250 - 300 gramů mléka
- 30 gramů čerstvého droždí
- 1 čajová lžička cukru
- 250 gramů polohrubé mouky
- 250 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička soli
- 2 žloutky
- 1 polévková lžíce vepřového sádla
Náplň
- 100 gramů vepřového sádla, rozpuštěného
- 400 - 500 gramů kysaného zelí, bílého
- 1 polévková lžíce kmínu, celého, na posypání
- 1 vejce, na potření
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 892 kJ / 213 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 22.9 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vdolečky s povidly
1 Std. 30 Min
Libečková sůl
5min
Pečené ořechy na sladko
1h 5min
Moravské koláče
3 Std.
Frncochaté knedlíky
30 Min
Slaný koláč chryzantéma
1h 55min
Cuketové koláčky s nivou
3 Std. 10 Min
Škvarkové placky
1h 10min
Vaječná tlačenka
2 Std. 15 Min
Škvarková pomazánka
5min
Sýrové rohlíčky s česnekem
1h 40min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 Min