Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů zelených oliv, bez pecek
- 50 gramů černých oliv, bez pecek
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 800 gramů králíka, naporcovaného (6 - 8 kousků), omytého ve vodě s octem
- 1 polévková lžíce kaparů, solených, omytých
- 1 chilli papričku, čerstvou, na kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 200 gramů cherry rajčátek, na kousky
- 50 gramů vody, plus špetka domácí dochucovací pasty, kuřecí
- 50 gramů suchého bílého vína
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1443 kJ / 345 kcal
- Białko
- 28.8 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 23.7 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 Min
Losos s rajčatovým glazé, brokolicí a rýží basmati
40min
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
50 Min
Rajčatovo-fazolový salát
30 Min
Farfalle s chřestem, pancettou a šafránem
35 Min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Brak ocen
Hovězí na tamarindu s rýží
1óra
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1 Std. 50 Min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9 Std. 30 Min
Makadamová očka
45 Min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50 Min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1h 30min