Wersje kompatybilne
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 gramů vody
- 8 kapustových listů
- 200 gramů rýže
- 100 gramů cibule, na kousky
- 500 gramů žampiónů, napůl
- 30 gramů másla
- 1 čajová lžička soli, podle chuti
- 1 špetka pepře černého, mletého, podle chuti
- 1 kostka bujónu
- 100 gramů taveného sýru
- 20 gramů hladké mouky
- 1 polévková lžíce smetany 30% tuku
- 10 gramů hříbků, sušených, předem namočených (1 hodinu)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1364 kJ / 325 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kroupy se žampióny
55min
Cuketové špagety s boloňskou omáčkou z hlívy ústřičné
50 min
Francouzská omáčka gribiche
20 min
Cannelloni s květákem a salsicciou
1h 20 min
Pesto s mákem a chilli
10 Min
Frankfurtské bylinkové pesto
10 Min
Hrachové kebaby
13 godz. 30 min
Hot curry
5 min
Fazolové pyré
15min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35 min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 min
Bylinkové lasagne s rajčatovou salsou
1h 5 min