Wersje kompatybilne
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 gramů vody
- 8 kapustových listů
- 200 gramů rýže
- 100 gramů cibule, na kousky
- 500 gramů žampiónů, napůl
- 30 gramů másla
- 1 čajová lžička soli, podle chuti
- 1 špetka pepře černého, mletého, podle chuti
- 1 kostka bujónu
- 100 gramů taveného sýru
- 20 gramů hladké mouky
- 1 polévková lžíce smetany 30% tuku
- 10 gramů hříbků, sušených, předem namočených (1 hodinu)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1364 kJ / 325 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Houby s citrónovou šťávou
30min
Marocké jehněčí s kuskusem
Brak ocen
Restovaný lilek (400 gramů)
35min
Pesto ze sušených hub a vlašských ořechů
40min
Soljanka z DDR
1u. 30min
Avokádovo-bazalkový dip
20min
Fenyklový salát s grapefruitem
20min
Kachní paštika s olivami
2h 40min
Mrkvovo-kokosové smoothie
10min
Pórkový dort (Porreetorte)
1u. 30min
Novoroční čočka s houbami
1h 5min