Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- máslo, na vymazání
- 600 gramů pšenice špaldy
- 200 gramů pohanky
- 1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
- 750 gramů vody, vlažné
- 45 gramů balzamikového octa
- 40 gramů piniových oříšků
- 40 gramů slunečnicových semínek, plus na posypání
- 20 gramů dýňových semínek, plus na posypání
- 1 polévková lžíce soli
- 1 čajová lžička koriandrových semínek, mletých
- slunečnicová semínka
- dýňová semínka
- Wartości odżywcze
- na 1 krajíc / plátek
- Kalorie
- 600 kJ / 143 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žitný chléb
3u. 50min
Žitný vícezrnný chléb
1h 15min
Špaldovo-mrkvový chléb
1h 40min
Tradiční chléb se semínky
1 Std. 50 Min
Rýnský tmavý chléb
1h 30min
Bochánky s podmáslím a vlašskými ořechy
1h 15min
Žitné placky
2h 10 min
Celozrnný chléb z páry
2h
Rustikální chléb
2h
Domácí proteinový chlebík
1h 10min
Celozrnné špaldové housky
35 Min
Bagety s vlašskými ořechy
1 godz. 45 min