
Urządzenia i Akcesoria
Markiza czekoladowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 porcji
Składniki
-
6 jajek
-
1 szczyptę soli
-
300 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
120 g masła o temp. pokojowej, pokrojonego na kawałki
-
150 g cukru
-
50 g whisky
-
czekoladowe wiórki do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
621.5 kcal /
2600.3 kJ
Białko
9.5 g
Tłuszcz
41.6 g
Węglowodany
48.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
23.9 g
Sód
98.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ATELIER CZEKOLADY
10 Przepisów
Polska
Polska