Diamanti ripieni di gelato al whisky

Diamanti ripieni di gelato al whisky

4.7 3 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 5 godz. 55 min
18 pezzi

Składniki

  • di cioccolato fondente a pezzi
    150 g
  • di zucchero
    50 g
  • di mascarpone
    250 g
  • di caffè espresso
    20 g
  • di Whisky
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 116 kcal / 485 kJ
Białko 1.6 g
Tłuszcz 9.3 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...