Urządzenia i Akcesoria
Diamanti ripieni di gelato al whisky
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 5 godz. 55 min
18 pezzi
Składniki
-
150 g di cioccolato fondente a pezzi
-
50 g di zucchero
-
250 g di mascarpone
-
20 g di caffè espresso
-
1 cucchiaino di Whisky
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1.6 g
Kalorie
485 kJ /
116 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Semifreddo al cioccolato e Whisky
4 godz.
Coppetta al caffè
2 godz. 15 min
Gelato allo zabaione
10 godz. 20 min
Granita ai pomodorini con yogurt, sedano e cetrioli
5 godz. 50 min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55 min
Bignè all'amarena
3 godz.
Gelato al cioccolato e peperoncino (senza lattosio)
8 godz. 15 min
Candele al cioccolato
4 godz. 50 min
Bon bon gelato
5 godz.
Éclair all'arancia
7 godz.
Bignè lumachine
1 godz. 30 min
Profiteroles
2 godz.