
Urządzenia i Akcesoria
Torta Bimby® al caffè e nocciole
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
10 fette
Składniki
Pan di Spagna
-
burro q.b.
-
uova4
-
di zucchero120 g
-
di zucchero vanigliato1 cucchiaino
-
di farina tipo 00120 g
-
di lievito in polvere per dolci1 cucchiaino
Crema Bimby® alla nocciola
-
di nocciole sgusciate tostate350 g
-
di zucchero100 g
-
di farina tipo 0040 g
-
di latte500 g
-
uova2
-
cubetti di ghiaccio q.b.
-
di panna (min. 30% di grassi)500 g
Bagna al caffè
-
di zucchero150 g
-
di acqua100 g
-
di caffè espresso200 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
732.9 kcal /
3066.4 kJ
Białko
14.7 g
Tłuszcz
49.2 g
Węglowodany
57.7 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Una festa speciale
6 Przepisów
Włochy
Włochy