Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 10 克 新鮮辣椒, 切段
- 15 克 油
- 75 克 新鮮毛豆仁
- 200 克 豆干, 切丁
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 鹽
- 10 克 醬油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 881 kJ / 210 kcal
- Białko
- 17.027 g
- Węglowodany
- 11.184 g
- Tłuszcz
- 10.155 g
- Błonnik
- 3.965 g