Cake au citron vert

Cake au citron vert

4.6 307 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 parts

Składniki

  • 100 g de beurre doux coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 275 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 350 g de sucre en poudre
  • le zeste de 5 citrons verts non traités
  • 5 œufs
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.
  • 25 g de rhum
  • 1 pincée de sel
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 499 kcal / 2116 kJ
Białko 8.1 g
Tłuszcz 20.6 g
Węglowodany 69.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...