Urządzenia i Akcesoria
咖哩烏龍麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
豬肉絲150 克
-
醬油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
蒜頭4 顆
-
紅蘿蔔 切絲30 克
-
新鮮香菇 切絲5 朵
-
橄欖油20 克
-
水400 克
-
魚板 切絲30 克
-
小白菜 (約1把)200 克
-
日式咖哩塊 剝成小塊40 克
-
烏龍麵 (詳見要訣)400 克
-
咖哩粉¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14 g
Kalorie
1088 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食譜名人堂
17 Przepisów
Tajwan
Tajwan