Urządzenia i Akcesoria
Blumenkohl-Bratlinge
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
12 Stück
Składniki
-
Wasser400 g
-
Blumenkohl (500 g), in Röschen½
-
Eier2
-
Hartweizengrieß50 g
-
Saure Sahne50 g
-
Gouda in Stücken120 g
-
gekochter Schinken in Stücken50 g
-
Schnittlauch in Röllchen10 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Paprika edelsüß¼ TL
-
Paniermehl60 - 80 g
-
Öl zum Braten
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
6 g
Kalorie
647 kJ /
154 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicorée-Schinken-Röllchen
1 godz.
Blumenkohl-Flammkuchen
1 godz. 15 min
Reisbratlinge mit Apfel-Radieschen-Quark
2 godz.
Hirsepuffer
1 godz. 10 min
Sellerie-Möhren-Bratlinge
20 min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1 godz. 10 min
Pastinakenpuffer
40 min
Erbsen-Zucchini-Küchlein
1 godz.
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2 godz.
Blumenkohlgratin
55 min
Blumenkohl-Käse-Patties
30 min
Wirsingfrikadellen
1 godz. 20 min