Urządzenia i Akcesoria
Blumenkohl-Bratlinge
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
12 Stück
Składniki
-
Wasser400 g
-
Blumenkohl (500 g), in Röschen½
-
Eier2
-
Hartweizengrieß50 g
-
Saure Sahne50 g
-
Gouda in Stücken120 g
-
gekochter Schinken in Stücken50 g
-
Schnittlauch in Röllchen10 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Paprika edelsüß¼ TL
-
Paniermehl60 - 80 g
-
Öl zum Braten
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
6 g
Kalorie
647 kJ /
154 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blumenkohl-Flammkuchen
1h 15min
Reisbratlinge mit Apfel-Radieschen-Quark
2h
Brokkoli-Puffer
1h
Blumenkohl-Puffer
30min
Blumenkohlcremesuppe mit Brokkoli
45min
Erbsen-Zucchini-Küchlein
1h
Spinattorte
1h
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1h 10min
Gemüse-Kloß-Puffer
40min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2h
Wirsingfrikadellen
1h 20min
Blumenkohl-Käse-Patties
30min