Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de granos de espelta
- 150 g de trigo sarraceno
- 350 g de agua, templada
- 40 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de miel
- 2 - 3 cucharaditas de sal
- 40 g de vinagre
- 90 g de semillas de girasol
-
90
g de semillas de linaza
lub 90 g de semillas de calabaza - 50 g de ajonjolí
- mantequilla sin sal, para engrasar el molde
- avena en hojuelas, para espolvorear el molde
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 313 kJ / 75 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8h 10min
Pan rústico de setas y pistachos
2h 30min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Panecillos integrales
3u. 40min
Pan de caja integral
1h 40min
Pan integral de semillas
2h 50min
Pan rústico con aceitunas
2h 15min
Pan rústico
2u.
Yogur de leche de cabra TM6
13 Std.
Snacks de amaranto y mijo
50min
Hogaza de centeno
16h 50min
Pan de caja low carb
2u.