Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 100 g de nueces peladas
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 15 g de coco rallado
- 60 g de higos secos
- 60 g de dátiles sin hueso
- 20 g de aceite de coco
Cobertura
- 80 g de anacardos crudos
- 50 g de miel
- 120 g de leche de coco
- 1 vaina de vainilla (solo las semillas)
- 45 g de coco rallado
-
6
higos en rodajas finas
lub 3 brevas en rodajas finas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 742 kJ / 177 kcal
- Białko
- 3.21 g
- Węglowodany
- 11.52 g
- Tłuszcz
- 13.17 g
- Błonnik
- 3.16 g
Alternatywne przepisy
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13h
Tarta de queso ricota con mermelada de higos
5 godz. 40 min
Papaya bowl
15 Min
Biscuit de café y dátiles
5 Std.
Eclairs de crema de calabaza con frosting de mantequilla a la naranja
4sa 30 dk
Tarta de arroz con leche sin, sin y sin
5 Std.
Flan de coco thai
5 Std.
Pastelitos de dátiles (Maamouls) - Israel
1 godz. 30 min
Mezcla de harinas sin gluten para repostería
5 min
Tarta Sacher saludable
3h
Cheesecake ligero con frutos rojos
6h 15min
Confitura de frutos rojos y chía crudivegana
12sa 15 dk