Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 100 g de nueces peladas
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 15 g de coco rallado
- 60 g de higos secos
- 60 g de dátiles sin hueso
- 20 g de aceite de coco
Cobertura
- 80 g de anacardos crudos
- 50 g de miel
- 120 g de leche de coco
- 1 vaina de vainilla (solo las semillas)
- 45 g de coco rallado
-
6
higos en rodajas finas
lub 3 brevas en rodajas finas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 742 kJ / 177 kcal
- Białko
- 3.21 g
- Węglowodany
- 11.52 g
- Tłuszcz
- 13.17 g
- Błonnik
- 3.16 g
Alternatywne przepisy
Tarta crumble de frambuesas
1 Std. 30 Min
Trufas de avena y algarroba
15 Min
Pastel de queso vegano con caramelo salado
7h 45min
Bocaditos de mango
4 Std. 20 Min
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6 godz. 15 min
Crackers de arándanos y coco
2 Std. 15 Min
Crema de avellana y chocolate con caramelo TM6
30 Min
Trufas veganas
20 Min
Tarta de chocolate y batata
3 Std.
Tarta Sacher saludable
3 Std.
Cake de almendras con almíbar de azahar
1 Std. 10 Min
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
5 Min