Pasteles de frutos secos con higos

Pasteles de frutos secos con higos

4.0 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
16 raciones

Składniki

Base
  • 100 g de nueces peladas
  • 50 g de almendras crudas sin piel
  • 15 g de coco rallado
  • 60 g de higos secos
  • 60 g de dátiles sin hueso
  • 20 g de aceite de coco
Cobertura
  • 80 g de anacardos crudos
  • 50 g de miel
  • 120 g de leche de coco
  • 1 vaina de vainilla (solo las semillas)
  • 45 g de coco rallado
  • 6 de higo en rodajas finas
    3 brevas, en rodajas finas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 3.21 g
Kalorie 742 kJ / 177 kcal
Tłuszcz 13.17 g
Błonnik 3.16 g
Węglowodany 11.52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...