Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
30
g de coco rallado
lub 30 g de copos de coco - 30 g de pasas sin semillas
- 100 g de dátiles sin hueso en trozos
- 50 g de agua
- 200 g de copos de avena
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 100 g de aceite de coco
- 1 cucharadita de canela molida
- ½ cucharadita de jengibre en polvo
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1357 kJ / 324 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 21.6 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.7 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 4.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Falafel de lentejas rojas y coliflor
2 Std. 30 Min
Panzanella de invierno
20 Min
Granola
45 Min
Bebida vegetal con cúrcuma (golden milk)
15 Min
Galletas de semillas con pepitas de chocolate
1小时 15 分钟
Barritas de avena, almendras y arándanos
1 Std. 10 Min
Granola de quinoa y frutos secos (sin azúcar)
45 Min
Barritas de 5 cereales
1小时
Zoodles con boloñesa rápida de lentejas
15 Min
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
5 dk
Bundt cake de calabacín y cacao
1 Std. 10 Min
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1h 20min