Pasta sfoglia al cacao

Pasta sfoglia al cacao

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • di farina tipo 00 + q.b. per spolverizzare
    200 g
  • di burro congelato a pezzi
    200 g
  • di cacao amaro in polvere
    20 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di acqua molto fredda
    90 g

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 2333 kcal / 9761 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 173 g
Węglowodany 175 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...