Urządzenia i Akcesoria
Pasta sfoglia al cacao
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
200 g di farina tipo 00 + q.b. per spolverizzare
-
200 g di burro congelato a pezzi
-
20 g di cacao amaro in polvere
-
½ cucchiaino di sale
-
90 g di acqua molto fredda
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
30 g
Kalorie
9761 kJ /
2333 kcal
Tłuszcz
173 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
175 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cioccolato
62 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 godz.
Panini rosette
23 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Baguette
4 godz.
Gelato biscotto gianduia
7 godz.
Danubio dolce al cioccolato
6 godz.
Olio allo za'atar
1 godz. 10 min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 godz. 15 min
Corona di pan di pizza
4 godz.
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min