Urządzenia i Akcesoria
Pasta sfoglia al cacao
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
200 g di farina tipo 00 + q.b. per spolverizzare
-
200 g di burro congelato a pezzi
-
20 g di cacao amaro in polvere
-
½ cucchiaino di sale
-
90 g di acqua molto fredda
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
30 g
Kalorie
9761 kJ /
2333 kcal
Tłuszcz
173 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
175 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cioccolato
62 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Coppia ferrarese
1 godz.
Baci di dama calabresi
1 godz.
Briochele
6 godz.
Caramelle mou
1 godz. 15 min
Torta pazientina
3 godz. 55 min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 godz.
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4 godz. 45 min
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24 godz. 50 min
Croissant
7 godz. 30 min
Torta cappuccino
2 godz.
Torta Cook-Key®
2 godz.
Ciambelle di Carnevale
4 godz. 5 min