![Piccoli filoni alle olive verdi Piccoli filoni alle olive verdi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B2D78C4A-6C80-4D52-8D6F-3452116FE1A9/Derivates/4924F2BE-96A0-4F0E-A005-2793B552CDA2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 320 g di acqua fredda
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 g di sale
- 300 g di olive verdi denocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filoncini alla cipolla
3h 50 min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Nodini alle olive
4 Std. 30 Min
Attorcigliati al sale marino
3 Std. 15 Min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Millefoglie pepe e origano
4 Std. 30 Min
Nodini mediterranei
3h 50 min
Coni e cialde
1 godz. 5 min
Taralli alla pizzaiola
45min
Mantovanine
2h 45min
Rosette
5h 20min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min