Urządzenia i Akcesoria
Piccoli filoni alle olive verdi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 pezzi
Składniki
-
40 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
320 g di acqua fredda
-
10 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino zucchero
-
300 g di farina manitoba
-
100 g farina tipo 0 + q.b.
-
10 g di sale
-
300 g di olive verdi denocciolate
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
5 g
Kalorie
975 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Panini rosette
23 godz. 20 min
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40 min
Panini al latte con cioccolato
4 godz. 40 min
Rosette
5 godz. 20 min
Chiocciole al formaggio
4 godz. 15 min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 godz. 15 min
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Brioche francese al burro
5 godz. 40 min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3 godz. 35 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Filoncini alle olive e formaggio
1 godz. 50 min