
Urządzenia i Akcesoria
Gelato ai pinoli e caffè
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di pinoli sgusciati100 g
-
di chicchi di caffè2 - 3 cucchiai
-
di latte intero300 g
-
di panna (min. 30% di grassi)250 g
-
tuorli3
-
di zucchero70 g
-
di miele di acacia30 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
577 kcal /
2414 kJ
Białko
15.1 g
Tłuszcz
42.7 g
Węglowodany
35.2 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tutto caffè
8 Przepisów
Włochy
Włochy