Torta Bimby® al cioccolato e fragole

Torta Bimby® al cioccolato e fragole

4.6 64 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 fette

Składniki

Pan di Spagna
  • uova
    4
  • di zucchero
    120 g
  • di zucchero vanigliato
    1 cucchiaino
  • di farina
    120 g
  • di lievito in polvere per dolci
    1 cucchiaino
Crema Bimby® al cioccolato
  • di zucchero
    100 g
  • di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
    100 g
  • di farina
    40 g
  • di latte
    500 g
  • uova
    2
  • acqua q.b.
  • cubetti di ghiaccio q.b.
Terminare la preparazione
  • di fragole
    400 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 419.4 kcal / 1754.6 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 9.5 g
Węglowodany 74.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...