Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan di Spagna
- 4 uova
- 120 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 120 g di farina
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Crema Bimby® al cioccolato
- 100 g di zucchero
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 40 g di farina
- 500 g di latte
- 2 uova
- acqua q.b.
- cubetti di ghiaccio q.b.
Terminare la preparazione
- 400 g di fragole
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1754.6 kJ / 419.4 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 74.2 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cupcake con panna montata
55 Min
Torta panna, fragole e lamponi
2 godz.
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1 godz. 20 min
Torta Bimby® al pistacchio e cacao
1 Std. 5 Min
Tortina monoporzione cioccolato e fragole
50 Min
Torta ai tre cioccolati
5h 20min
Torta alle fragole
2 godz.
Muffin arcobaleno
1h
Torta chocolat
1h
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h
Crostata classica alla frutta mista
1 godz. 20 min
Torta foresta nera
3 godz.