
Urządzenia i Akcesoria
Torta Bimby® al cioccolato e fragole
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 fette
Składniki
Pan di Spagna
-
uova4
-
di zucchero120 g
-
di zucchero vanigliato1 cucchiaino
-
di farina120 g
-
di lievito in polvere per dolci1 cucchiaino
Crema Bimby® al cioccolato
-
di zucchero100 g
-
di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi100 g
-
di farina40 g
-
di latte500 g
-
uova2
-
acqua q.b.
-
cubetti di ghiaccio q.b.
Terminare la preparazione
-
di fragole400 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
419.4 kcal /
1754.6 kJ
Białko
9.4 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
74.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Una festa speciale
6 Przepisów
Włochy
Włochy