Urządzenia i Akcesoria
Pickled Korean daikon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
730 g
Składniki
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 730 g
Sód
5748.6 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
74.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cutter+
18 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Strawberry gin fizz
10 min
Faworki (crostoli)
2 godz.
Lemon and Thyme Mocktail
Brak ocen
Broccoli and Bacon Tarts
45 min
Asian Chicken Noodle Soup
Brak ocen
Spiralized Apple Fritters
Brak ocen
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30 min
Piña colada
5 min
Cherry tomatoes stuffed with goat's cheese and prosciutto
1 godz.
Natillas
1 godz.
Steak tartare
10 min