Urządzenia i Akcesoria
Hollandaise Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
17 oz
Składniki
-
water½ oz
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ oz
-
unsalted butter in pieces12 ½ oz
-
egg yolks from large eggs8
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
137.6 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
735.6 kJ /
175.8 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15min
Lemon Caper Aioli
10min
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise Sauce
20min
Soubise Sauce
30min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Sautéing 10.5 oz Onions
Ninguna valoración
Caramel Sauce
1h 30min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Crème Pâtissière
15min