Hollandaise Sauce

Hollandaise Sauce

4.0 16 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
17 oz

Składniki

  • water
    ½ oz
  • freshly squeezed lemon juice
    1 ½ oz
  • unsalted butter in pieces
    12 ½ oz
  • egg yolks from large eggs
    8
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Wartości odżywcze na 1 oz

Kalorie 175.8 kcal / 735.6 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 19.1 g
Węglowodany 0.5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Sód 137.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...