Urządzenia i Akcesoria
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 portie
Składniki
-
Emmental in stukken100 g
-
peterselie, vers1 bos
-
water500 g
-
savooiekool ongeveer 500-600 g1
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
koolzaadolie15 g
-
rode paprika in reepjes snijden200 g
-
gele paprika in reepjes snijden200 g
-
rundergehakt600 g
-
eieren2
-
crème fraîche100 g
-
passata200 g
-
vleesbouillon (1 bouillonblokje en 250 g water)250 g
-
paneermeel50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
23.9 g
Kalorie
1568.2 kJ /
376.8 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
14.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Brak ocen
Kreplach
55 min
Koolstoofpot met kalkoen
40 min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 min
Courgetteomelet
40 min
Vleesballetjes met parelrijst
Brak ocen
Glühwein
15 min
Pad Thai
45 min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 min
Pittige Goulash met Donker Bier
Brak ocen
Spaanse risotto
40 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min