Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 albumi
- 4 - 6 gocce di succo di limone, spremuto fresco
- 350 g di acqua minerale
- 1 cucchiaio di aceto
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
- 40 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina senza glutine per pasta e pizza + q.b.
- 50 g di farina di grano saraceno, consentita da prontuario
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 511 kJ / 122 kcal
- Białko
- 3.98 g
- Węglowodany
- 22.82 g
- Tłuszcz
- 1.67 g
- Błonnik
- 1.27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40 min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 godz. 55 min
Torta margherita (senza glutine)
50min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35min
Pane senza glutine
2h 45min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2óra 50p
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min