Urządzenia i Akcesoria
水波蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 顆
Składniki
-
水1800 克
-
蛋 新鮮,(詳見要訣)4 顆
-
噴霧油,任一種類
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 顆
Sód
43.5 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
154.6 kJ /
36.8 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
催芽黃豆和原味豆漿
Brak ocen
羽衣甘藍蘋果汁
5 min
亞麻籽隔夜燕麥和抹茶優格
Brak ocen
純素肉桂水果燕麥粥
Brak ocen
番茄起司歐姆蛋
Brak ocen
能量綜合堅果穀片
25 min
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Brak ocen
炒花椰菜起司熱壓三明治
Brak ocen
牛肉塔可酪梨熱壓三明治
30 min
乾咖哩熱壓吐司
35 min
燻鮭菲達乳酪比利時鬆餅
Brak ocen
櫛瓜紅蘿蔔麵包
Brak ocen