Urządzenia i Akcesoria
番茄起司歐姆蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蛋6 顆
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
水500 克
-
100 克 聖女小番茄, ,切半櫻桃番茄 切半100 克
-
莫札瑞拉乳酪 切丁125 克
-
新鮮羅勒葉 手撕,裝飾用5 - 8 片
-
巴薩米可醋膏
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
495.3 mg
Białko
20.2 g
Kalorie
1079.3 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
28.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
催芽黃豆和原味豆漿
Brak ocen
水波蛋
Brak ocen
羽衣甘藍蘋果汁
5 min
亞麻籽隔夜燕麥和抹茶優格
Brak ocen
純素肉桂水果燕麥粥
Brak ocen
能量綜合堅果穀片
25 min
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Brak ocen
炒花椰菜起司熱壓三明治
Brak ocen
牛肉塔可酪梨熱壓三明治
30 min
乾咖哩熱壓吐司
35 min
燻鮭菲達乳酪比利時鬆餅
Brak ocen
櫛瓜紅蘿蔔麵包
Brak ocen