番茄起司歐姆蛋

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 6 顆
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 500 克
  • 櫻桃番茄 切半
    100 克
    100 克 聖女小番茄, ,切半
  • 莫札瑞拉乳酪 切丁
    125 克
  • 新鮮羅勒葉 手撕,裝飾用
    5 - 8 片
  • 巴薩米可醋膏

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 495.3 mg
Białko 20.2 g
Kalorie 1079.3 kJ / 258 kcal
Tłuszcz 28.5 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 9.2 g
Węglowodany 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie