Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- ¼ 茶匙 鹽
- 15 克 水
- 40 克 紫洋蔥 ,切粗絲
- 300 克 綠花椰菜,切小朵
- 2 片 莫札瑞拉乳酪
- 4 片 全麥吐司,切片
- 油 ,刷油用
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 1392.1 kJ / 332.7 kcal
- Białko
- 17.2 g
- Węglowodany
- 38.6 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.1 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 804.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Değerlendirme yok
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Değerlendirme yok
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Değerlendirme yok
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Değerlendirme yok
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Değerlendirme yok
煙燻鮭魚抹醬
25min
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Değerlendirme yok
焗烤肉醬茄子捲
Değerlendirme yok
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Değerlendirme yok
韓式燒肉夾生菜
Değerlendirme yok
鮮蝦花椰菜蛋沙拉三明治
30 min
泰式蔬食咖哩
Değerlendirme yok