Urządzenia i Akcesoria
法式鮪魚烘蛋
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
櫛瓜150 克
-
紅蘿蔔50 克
-
洋蔥40 克
-
新鮮蒔蘿 取葉和莖5 克
-
新鮮羅勒葉5 克
-
奶油乳酪100 克
-
蛋3
-
鹽2 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
大燕麥片3 大匙
-
罐裝油漬鮪魚 瀝乾200 克
-
橄欖油1 大匙
-
芝麻葉 裝飾用
-
櫻桃番茄 裝飾用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
3054.1 mg
Białko
45.1 g
Kalorie
2611.1 kJ /
624.1 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
健康小食蛋料理
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan