法式鮪魚烘蛋

法式鮪魚烘蛋

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 櫛瓜
    150 克
  • 紅蘿蔔
    50 克
  • 洋蔥
    40 克
  • 新鮮蒔蘿 取葉和莖
    5 克
  • 新鮮羅勒葉
    5 克
  • 奶油乳酪
    100 克
  • 3
  • 2 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 大燕麥片
    3 大匙
  • 罐裝油漬鮪魚 瀝乾
    200 克
  • 橄欖油
    1 大匙
  • 芝麻葉 裝飾用
  • 櫻桃番茄 裝飾用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 3054.1 mg
Białko 45.1 g
Kalorie 2611.1 kJ / 624.1 kcal
Tłuszcz 40 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 14.5 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...