Urządzenia i Akcesoria
小吊梨汤
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份
Składniki
-
银耳 小朵30 克
-
水 泡发用适量
-
梨 去芯,切小块1 个
-
冰糖50 克
-
陈皮1 - 2 克
-
莲子 干的10 颗
-
百合20 克
-
红枣6 颗
-
枸杞10 颗
-
水1500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
18 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
334.5 kJ /
80 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
秋冬暖心热饮
10 Przepisów
Chiny
Chiny