海鲜合蒸

海鲜合蒸

4.5 8 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

酱汁
  • 蒜头
    50 克
  • 30 克
  • 蚝油
    30 克
  • 生抽
    50 克
蒸海鲜
  • 小鲍鱼 宰杀,去内脏
    6 只
  • 新鲜的虾 选择黑虎虾(300-400克)
    6 - 8 只
  • 波士顿龙虾 (约400克)
    1 只
  • 小黄鱼 (约300克)
    6 条
  • 料酒
    1 茶匙
  • 蒸煮用
    500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1504.8 mg
Białko 63.4 g
Kalorie 1702.3 kJ / 407.3 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...