Croissant au jambon et St Nectaire

5.0 6 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail
  • 3 brins de persil frais
  • 20 g de beurre demi-sel en morceaux
  • 200 g de champignons de Paris frais en tranches fines
  • 20 g de farine de blé
  • 300 g de lait
  • 20 g de beurre
  • ½ c. à café de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • 6 croissants
  • 6 tranches de jambon sec
  • 9 tranches de saint-nectaire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1000.9 mg
Białko 15.5 g
Kalorie 1753.6 kJ / 419.1 kcal
Tłuszcz 24.7 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 14.5 g
Węglowodany 32.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...