Urządzenia i Akcesoria
Beef Sukiyaki
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portion
Składniki
-
water500 g
-
kombu5 g
-
sake75 g
-
mirin90 g
-
soy sauce80 g
-
sugar25 g
-
beef short ribs Slices of hot pot, (or other slices of beef)300 g
-
onion thick sliced80 g
-
leek white part only, diagonal sliced1
-
carrot sliced40 g
-
konjac rinsed100 g
-
shiitake mushroom, fresh thick sliced40 g
-
oyster mushrooms100 g
-
rocket leaves50 g
-
udon noodles frozen400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1151.7 mg
Białko
14.4 g
Kalorie
1782.2 kJ /
426 kcal
Tłuszcz
27.6 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Open Cooking
32 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pistachio 'crème brûlée'
3h 20min
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Pas d’évaluation
Singapore Curry Chicken Noodles
1h
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Chicken adobo
30min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Pork Ball Soup With Cabbage
40min
Old Cucumber Soup
Pas d’évaluation
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1h 15min
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10min