Ginger Garlic Steamed Whole Fish

Ginger Garlic Steamed Whole Fish

4.8 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • green onions (4 whole, 2 cut into pieces)
    6
  • whole fish, gutted, cleaned e.g. Branzino (approx. 24-32 oz total)
    2
  • salt
    1 tsp
  • ginger peeled (2 oz thinly sliced, 0.5 oz cut into ¼ in. pieces)
    2 ½ oz
  • garlic cloves
    6
  • cilantro leaves
    ½ oz
  • dried chili flakes to taste
    ½ tsp
  • black bean chili sauce
    1 tbsp
  • rice wine
    2 tsp
  • sesame oil
    2 tsp
  • water
    20 oz
  • fresh cilantro leaves to garnish
  • lime cut into wedges
    1
  • Chinese chives to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 148 kcal / 619 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...