Sous-Vide Salmon

Sous-Vide Salmon

4.5 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
    2
  • salt to season
    ½ tsp
  • ground black pepper to season
    ½ tsp
  • dried bay leaves
    2
  • lemon deseeded
    2 slices
  • water
    1450 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    30 g
    1 level tsp ascorbic acid powder
  • spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing
    1 sprig

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 97 kcal / 406 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 250 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...