Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season½ tsp
-
ground black pepper to season½ tsp
-
dried bay leaves2
-
lemon deseeded2 slices
-
water1450 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon)30 g
-
spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
250 mg
Białko
15 g
Kalorie
406 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35 min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min
Shallot Oil
25 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Mapo tofu
15 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Stir-fried Clams
35 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min