Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di acqua a temperatura ambiente
- ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato, consentito da prontuario
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Błonnik
- 5.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Pane in cassetta (senza glutine)
13u. 45min
Crêpes (senza glutine)
50min
Crostini multigusto (senza glutine)
1h 20min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Pane senza glutine
2h 45min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2 godz. 40 min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min