
Urządzenia i Akcesoria
Crostata di pere al cioccolato
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 fette
Składniki
-
250 g di farina
-
30 g di fecola di patate
-
150 g di zucchero
-
2 tuorli
-
130 g di burro
-
1 pizzico di sale
-
¼ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
-
2 albumi
-
burro q.b.
-
2 pere Abate
-
150 g di cioccolato fondente
-
50 g di panna (min. 30% di grassi)
-
50 g di liquore all'arancia
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
473 kcal /
1980 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
23.3 g
Węglowodany
59 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

A casa di nonna
5 Przepisów
Włochy
Włochy