
Urządzenia i Akcesoria
Crostata di pere al cioccolato
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 fette
Składniki
-
di farina250 g
-
di fecola di patate30 g
-
di zucchero150 g
-
tuorli2
-
di burro130 g
-
di sale1 pizzico
-
di lievito in polvere per dolci¼ cucchiaino
-
albumi2
-
burro q.b.
-
pere Abate2
-
di cioccolato fondente150 g
-
di panna (min. 30% di grassi)50 g
-
di liquore all'arancia50 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
473 kcal /
1980 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
23.3 g
Węglowodany
59 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

A casa di nonna
5 Przepisów
Włochy
Włochy