Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons

Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons

4.8 110 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
400 g

Składniki

  • d'huile végétale
    20 g
    20 g d'huile d'olive
  • de poivron rouge coupé en morceaux (2 cm)
    200 g
  • d'oignons jaunes coupés en quartiers
    170 g

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 278 kcal / 1166 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 7.1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...