Tortini con farina di riso e cuore di marmellata (senza glutine)

Tortini con farina di riso e cuore di marmellata (senza glutine)

4.2 51 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
14 pezzi

Składniki

  • 180 g di riso originario
  • ½ limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
  • 140 g di zucchero
  • 80 g di fecola di patate consentita da prontuario
  • 125 g di yogurt bianco intero non zuccherato
  • 50 g di olio di semi di girasole
  • 3 uova
  • 2 cucchiaini di lievito in polvere per dolci previsto dal prontuario
  • 60 g di confettura a piacere consentita da prontuario, da frigorifero

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 166 kcal / 694 kJ
Białko 2.9 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 29.1 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...