Tortini con farina di riso e cuore di marmellata (senza glutine)

Tortini con farina di riso e cuore di marmellata (senza glutine)

4.2 51 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
14 pezzi

Składniki

  • di riso originario
    180 g
  • limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • di zucchero
    140 g
  • di fecola di patate consentita da prontuario
    80 g
  • di yogurt bianco intero non zuccherato
    125 g
  • di olio di semi di girasole
    50 g
  • uova
    3
  • di lievito in polvere per dolci previsto dal prontuario
    2 cucchiaini
  • di confettura a piacere consentita da prontuario, da frigorifero
    60 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 166 kcal / 694 kJ
Białko 2.9 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 29.1 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...