Pizza au 'nduja et au fromage caciocavallo

Pizza au 'nduja et au fromage caciocavallo

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 9 godz.
2 morceau/part

Składniki

  • 450 g d'eau
  • 3 g de levure fraîche
  • 360 g farine T00
  • 8 g de sel
  • de farine de blé polliniser
  • semoule fine polliniser
  • 200 g tomate entière pelée au jus en pièces détachées
  • 150 g de mozzarella de bufflonne en tranches, bien égouttées
  • d'huile d'olive extra vierge selon le goût
  • g 'nduja
  • 100 g de fromage caciocavallo raboté
    100 g de provolone (fromage italien), ou scamorza

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Sód 2362.9 mg
Białko 56.7 g
Kalorie 5271.5 kJ / 1260 kcal
Tłuszcz 55.9 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 19.9 g
Węglowodany 141.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...